Blog

12 tips voor het decoreren van kleine slaapkamers

Je slaapkamer moet niet alleen een plek zijn om te slapen – het is de meest persoonlijke ruimte in je hele huis. Er zijn veel manieren om een ​​kleine slaapkamer in te richten en een van de belangrijkste dingen is om ruimtebesparende en decoratieve trucs te vinden die eigenlijk helemaal geen ruimte nodig hebben. 8 tips om een ​​kleine slaapkamer visueel uit te breiden

Discreet behang

Een prachtige rommel

Een behang met een eenvoudig en grensoverschrijdend patroon kan dimensie en charme toevoegen aan de slaapkamer zonder ruimte in beslag te nemen.

doe-het-zelf toilet

Rock mijn stijl

Plaats een plank en noem het toilet, maar als je slaapkamerruimte schaars is, is dit misschien de manier om tegelijkertijd een werkruimte te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is een stoel te vinden die niet veel ruimte in beslag neemt en een mooie spiegel.

Heldere kunst

Bloglovin’

Je moet gewoon meer discrimineren met de hulp die je geeft aan andere mensen. Wikkel gloeilampen of slingerlampen rond een houten ladder.

Spiegels

100 lagen taart

Probeer een hele muur te vullen met een kledingkastspiegel. Je gebruikt het en tegelijkertijd vergroot het visueel de ruimte. Als je geen ruimte aan de muur hebt voor zoiets groots, gebruik dan gewoon wandspiegels voor een soortgelijk luchtig gevoel in de kamer.

Geometrische planken

Ik bespion doe-het-zelf

Een aantal gerangschikte vierkante planken kunnen in stijl ruimte bieden voor decoratieve en persoonlijke items.

Groen

Een prachtige rommel

Groen en kamerplanten reinigen niet alleen de lucht, maar brengen de natuur in de decoratie.

Bekijk nog 15 geweldige ideeën om je kleine slaapkamer heel comfortabel te maken

Acryl meubels

Umbra

Acrylmeubels geven, wanneer spaarzaam gebruikt, een moderne uitstraling aan een ruimte. De doorschijnende textuur van het acryl verlicht en opent de slaapkamer visueel.

Kleine bijzettafels

Cox & Cox

Probeer in plaats van een nachtkastje of tv-meubel een klein bijzettafeltje. De look is eleganter en minimalistischer.

Kledingrek

Cox & Cox

Dit is zowel functioneel als leuk. Als het zorgvuldig is gemaakt en past bij het kleurenpalet van de rest van uw slaapkamer, kan het worden verdubbeld als decoratie.

Kussens

Bloglovin’

Vergeet niet dat je bed een extra ruimte is voor decoratie. Investeer in twee slaapkussens en plaats overdag ongelijke sierkussens op het bed.

Een galerijwand

Een prachtige rommel

De muur van de galerij is een fantastische manier om de persoonlijkheid van de kamer te benadrukken zonder ruimte in beslag te nemen.

Een moderne kroonluchter

Alle moderne

Een moderne kroonluchter aan het plafond is de sleutel om je slaapkamer te verlichten en het decor naar een hoger niveau te tillen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *