Blog

Hoe minimalisme te combineren met boho-chique decoratie

Als je besluiteloos bent over het inrichten van je huis, kunnen we je dat niet kwalijk nemen. De trends van vandaag lijken extreem uiteenlopend: modern minimalisme kan je ruimte er luxueus en elegant uit laten zien, maar boho-chic belooft plezier, kleur en intensiteit. Voel je niet slecht over je besluiteloosheid, want je hoeft niet te kiezen. De texturen en intense kleurenpaletten van boho brengen de elegantie van minimalisme niet in gevaar. Kijk hoe je de twee stijlen naadloos kunt combineren, zodat alles klopt.

Hoe Art Deco-decoratie aan uw huis toe te voegen?

Lagen met verschillende texturen.

Je ruimte heeft geen kleur nodig om boho-chic te worden. Een grote verscheidenheid aan texturen, van franjes tot rotan, worden gecombineerd in een minimalistische ruimte.

Mowo

Combineer symmetrische, strakke lijnen met gestructureerde stoffen.

Minimalisme staat bekend om zijn balans en eenvoud, dus strakke lijnen en symmetrie zijn gemeengoed. Voeg wat zachte stoffen met een boho-textuur toe om deze rechte lijnen te verzachten en creëer het perfecte compromis tussen minimalistisch en bohemien.

Stijl door Emily Henderson

Gebruik spaarzaam boho-accenten.

Er zijn maar een paar subtiele bohemien accenten nodig om een ​​minimalistische kamer in een oogwenk te verlevendigen. Deze zwart-witte keuken verbetert bijvoorbeeld het eenvoudige kleurenschema met een paar goed geplaatste accenten met een kleurrijk tapijt en groen.

Amber interieur

Kies eclectische decoraties.

Door de traditionele witte muren van minimalisme te combineren met een lappendeken van eclectische decoraties, ziet het er absoluut innovatief uit. Laat perfectionisme je niet beperken: zet je planten waar ze je leuk vinden en hang je kunst niet op.

Instagram @roomor

Soms is minder veel meer.

De boho-chique stijl richt zich op levendige kleuren, maar minimalisme omarmt Mies van der Rohe’s ‘less is more’-filosofie. Combineer de twee stijlen met neutrale muren en een aantal prachtige, kleurrijke bohemien accenten zoals Marokkaanse poefs.

Stijl Me Mooi

Verlicht met zonlicht.

Boheemse boho-chique kamers moeten luchtig en licht zijn. Houd de decoratie van de muur minimaal en plaats linnen gordijnen voor de ramen, zodat je kunt genieten van het natuurlijke licht met behoud van je privacy, waardoor je slaapkamer een prachtige etherische gloed krijgt.

Avenue levensstijl

Zie ook 32 rustieke ideeën voor het decoreren van planken voor de herfst

Alles zit in de details.

Voor een zachter boho-effect combineer je het minimalistische geheel witte palet met gebreide manden, kussens met patronen en eclectische wanddecoratie. En vergeet de planten niet.

Nieuwe schatjes

Voeg visueel belang toe met vormen en patronen.

Een minimalistische inrichting betekent niet eenvoudige muren en vloeren – vooral als je een boho-chique stijl probeert te integreren. Voeg visueel belang toe door te spelen met patronen, vormen en texturen zoals deze accentmuur met ronde, geweven platen.

Klaylife

Pronk met je passies.

Als je boho-chic en minimalisme combineert, vergeet dan niet zelf na te denken. Liefde voor de oceaan is duidelijk ingebed in deze eetkamer die buiten naar binnen haalt.

Nieuw-Zeelandse huisstijl

Laat de muren kaal.

Er is een makkelijke manier om je kamer op te delen in boho en minimalistisch: laat het bovenste deel van de kamer naakt en vul de onderste helft. Stapel je bank op met kleurrijke kussens en verwarm de vloer met een mooi gedessineerd vloerkleed.

Amber interieur

Wees niet bang voor rommel.

Laat de angst voor rommel je huis niet steriel maken. Hoewel deze hoek met de ingebouwde open planken vol zit met bohemian versieringen, oogt hij toch elegant en minimalistisch.

Zara Thuis

De kleurrijke accenten doen wonderen.

De kleurrijke accenten zijn de perfecte aanvulling op een boho-minimale kamer. Combineer levendige, funky vloerkleden met een interessante fotowand. Voeg alleen niet te veel accessoires toe, anders loop je het risico het te overdrijven.

Een andere balzaal

Gebruik gedurfde stoffen.

Weet je niet zeker of je de kleurrijke boho-chic trend wilt? Begin klein. Verander eenvoudige stoffen met iets gekleurd. Combineer het met een eenvoudig kleed met een patroon en hang er een lommerrijke plant op.

Coco Lapine-ontwerp

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *