Blog

6 tips voor een schone en georganiseerde badkamer

De badkamer is onmisbaar in elk huis, maar het is ook de plek waar de minste aandacht wordt besteed. Maar er zijn enkele snelle en gemakkelijke tips om uw badkamer schoon en georganiseerd te houden! 7 slimme badtrucs

Turbo wastafelborstel

Soms is het bassin te vuil om handmatig te reinigen. Als er zich vuil heeft opgehoopt en je hebt hulp nodig om het te verwijderen, schroef dan de punt van je toiletpotborstel los en bevestig deze aan de punt van een elektrische schroevendraaier. Door de sterke rotatie reinig je de wastafel moeiteloos!

6 tips voor een schone en georganiseerde badkamer

DIY hangende douchebak

Θheb je nodig:
rieten mand
2 handvatten
naald draad
2 muurhaken

Om je eigen hangende douchecabine te maken, naai je 2 duurzame handvatten van een oude tas aan de rieten mand. Hang het aan de haken die je aan de muur in de douche hebt geplaatst en organiseer al je hygiëne- en schoonheidsproducten – handig en elegant!

Doe-het-zelfkoffertje voor make-up remover schijfjes

Je zal nodig hebben:
lege doos Pringles
snijder
spuitverf
zelfklevende decoratieve tape

Of je ze nu gebruikt om nagellak te verwijderen of om je gezicht schoon te maken, make-up verwijderschijven zijn onmisbaar in elke badkamer. In plaats van ze achterin een kast te stapelen, kun je je eigen doe-het-zelfkoffer maken die er geweldig uitziet en de badkamer georganiseerd houdt! Begin met het schoonmaken van een lege Pringles-doos en gebruik vervolgens de scalpel om een ​​kleine strik van de onderkant te snijden. Spray het en gebruik decoratieve tape om het er nog mooier uit te laten zien. Het decoreren van kleinere Pringles-dozen is ook een geweldig idee voor extra opbergruimte!

Zie ook Tips voor een snelle reiniging van uw badkamer

Boom voor toiletpapier

Je zal nodig hebben:
leeg blikje melk of sap
cement
Grote boomtak

Het vinden van de juiste plek om toiletpapier op te bergen kan moeilijk zijn – het neemt veel schapruimte in beslag en kan er slecht uitzien als het los in de badkamer ligt. Daar komt deze boom voor toiletpapier! Het is een geweldige keuze om toiletpapier op een unieke, indrukwekkende manier op te bergen. Snijd gewoon de bovenkant van een leeg pak melk of sap af. Vul de bodem van de doos met een beetje cement en plaats een grote boomtak. Laat het cement drogen, knip dan de doos uit en hang de wc-papierrollen in stijl aan de boomtakken!

Nagellak rek

Je zal nodig hebben:
houten planken
rechthoekig houten frame
decoratieve lijst
houtlijm

Nagellak achterin een kast bewaren kan onhandig zijn. De flesjes draaien om en morsen, je kunt de kleur die je zocht niet vinden en totdat je alles hebt gevonden, heb je geen zin meer om je nagels te lakken! De oplossing is een plank met nagellak. Lijm enkele houten planken in het houten frame en lijm de voorkant van het frame.

Drogen van de wastafelborstel

Je hebt de toiletpot schoongemaakt, maar nu moet je de komborstel op de een of andere manier op de basis plaatsen zonder ergens te druppelen. Om dit te voorkomen, pakt u het handvat van de borstel tussen de zitting en de wastafel vast en laat u deze in het toilet uitdruppelen en drogen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *