φυτά που αυξάνουν το οξυγόνο,χρήσιμα,συμβουλές
Blog

12 kamerplanten die zuurstof verhogen

De luchtkwaliteit in huis speelt een cruciale rol in de menselijke gezondheid en het verhogen van zuurstof door planten helpt mensen om een ​​kwaliteitsvol leven te hebben. Bovendien is het kweken van deze kamerplanten een geweldige aanvulling op elke hoek van je huis en duurzamer dan een boeket. Of je ze nu voor decoratie of voor de gezondheid hebt, ze beloven je tevreden te stellen. 6 kamerplanten die volgens de wetenschap STRALING VERMINDEREN

Gewone wijn

Hgvt

Het heeft het vermogen om zuurstof te produceren, zodat je het binnenshuis kunt kweken om de luchtkwaliteit zelfs ‘s nachts te verbeteren.

Menseneetster

Brighterblooms

Ze worden niet alleen gewaardeerd om hun uiterlijk, maar zijn ook uitstekend geschikt voor het produceren van zuurstof en het verwijderen van schadelijke gifstoffen uit de lucht.

Gerbera

Kennis van tuinieren

Het produceert ‘s nachts veel zuurstof en verwijdert schadelijke chemicaliën uit de lucht.

bamboe plant

Ikea

Het produceert 35% meer zuurstof dan andere kamerplanten, wat het ideaal maakt voor het balanceren van zuurstof en CO2 in huis.

Phoenix gebied

Balkontuinweb

Het is niet alleen een uitstekende plant voor het ontvochtigen van de binnenlucht, maar ook een zeer nuttige plant bij de productie van zuurstof.

Aglaonima

Planterina

Filtert luchtverontreinigende stoffen en gifstoffen om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Bovendien produceert het zuurstof en helpt het de gezondheid te verbeteren.

Zie ook 10 kamerplanten die ademhalingsproblemen verminderen

Lust

Kamerplantenwereld

Het heeft prachtig groen blad en aanpassingsvermogen waardoor het de favoriete kamerplant is. Het kan ook het zuurstofgehalte verhogen door de CO2 te verlagen van 454 PPM naar 425 PPM.

Zwaard

Mijndomein

Verhoogt het zuurstofpercentage in een goed geventileerde ruimte met ongeveer 25% terwijl de hoeveelheid CO2 wordt verminderd.

Defenbachia

Krokus

Het kan efficiënt CO2 opnemen en tegelijkertijd verhoogde zuurstofniveaus produceren.

Benjamin

de spar

Het kan de concentratie van CO2 uit de lucht effectief verminderen, waardoor het zuurstofniveau effectief wordt verhoogd.

Sansevieria

Patchplanten

Het is niet alleen een populaire plant voor luchtzuivering, maar is ook uitstekend in het produceren van zuurstof en kan CO2 opnemen.

Philodendron

Nouveauraw

Het is uitstekend in het zuiveren van de lucht omdat het schadelijke gifstoffen filtert en effectief zuurstof produceert.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *