Blog

20 creatieve ideeën voor het verfraaien van de slaapkamer

De slaapkamer moet worden ontworpen met comfort en ontspanning in gedachten, maar dat betekent niet dat je zuinig moet zijn met de inrichting. Of je nu een kleine of een grote slaapkamer hebt, er zijn veel unieke manieren om lege muren economisch te transformeren. 12 doe-het-zelf ideeën voor het verfraaien van de slaapkamer

Focus punt

Plaats een lage tafelconsole om een ​​extra grote spiegel en kunstwerken aan de slaapkamermuur te ondersteunen. Maak de decoratie af met een klein bloemstuk en lamp.

20 creatieve ideeën voor het verfraaien van de slaapkamer

Vintage borden

Vintage borden worden een directe focus wanneer ze aan een lichte muur hangen.

Galerij muur

Maak een fotowand door zwart-wit prints in te lijsten en aan de muur achter het bed te hangen. Liever alleen zwarte monturen voor een samenhangende look.

Hang muziekinstrumenten

Er is geen reden om je passie voor muziek te verbergen. Pronk met je favoriete instrumenten – bijvoorbeeld gitaren – voor een decoratie vol persoonlijkheid.

Groen

Laat je inspireren door je laatste strandvakantie en versier je nachtkastje met een palmboom. Hang daarnaast aan beide kanten een paar lijsten met palmboomprints op.

Abstracte kunst

Plaats in plaats van een spiegel een groot kunstwerk op een neutrale lade. Je kunt nooit fout gaan met abstracte kunst.

Slinger pom pom

Versier een bedhemel met een pomponslinger voor een speelse touch. Maak de look af met een bank met patroon en decoratieve kussens.

Extra grote vlag

Het is misschien geen nationale feestdag, maar dat is geen reden om je patriottische geest niet te tonen. Vul de ruimte in plaats van een traditioneel hoofdeinde met een extra grote vlag.

Hoofdeinde in haardstijl

Als het hoofdeinde van het bed eruitziet als een schoorsteenmantel, versier het dan in dezelfde stijl. Groen, kunstwerken en enkele decoratieve items zijn voldoende.

Schoolbord in een lijst

Hang een ingelijst schoolbord om je dierbaren welterusten te zeggen met schattige handgeschreven berichten.

Geometrisch behang

Gebruik geometrisch behang, zoals dit blauwgroene patroon, om een ​​witte slaapkamer te contrasteren.

Nautische decoratie

Een slaapkamer creëren met een nautisch thema hoeft geen uitdaging te zijn. Kies een rood, wit en blauw kleurenpalet en plaats een slinger met marinevlaggen.

Zwarte muur

Verf zwart of plaats zwarte houten lambrisering op de muur om te contrasteren met een licht bed.

Feestelijke krans

Feestelijke decoraties zijn niet alleen voor in de woonkamer. Versier de slaapkamer feestelijk met een eenvoudige krans en servies, waaronder een mini-kerstboom.

wandlamp

Om een ​​eenvoudige wandlamp visueel interessant te maken, hangt u er een decoratief bord of kunstwerk aan. Voeg beddengoed in vergelijkbare kleuren toe voor een enkele look.

Spiegels voor symmetrie

Spiegels zijn de perfecte mix van stijl en functie. Plaats er een op elk bed in de kamer om de ruimte te verlichten en groter te laten lijken.

Zwart-wit foto

Zoek een zwart-witfoto die voor u bijzonder belangrijk is en plaats deze over het hoofdeinde.

Gordijn hoofdeinde

Versier een neutrale slaapkamer met een modern gordijnhoofdeinde. Het is een gemakkelijke manier om met ontwerpen te experimenteren.

kaart muur

De reislijst van je kind komt gegarandeerd een heel eind zodra een wereldkaart zijn muur verovert. Bovendien zullen ze plezier beleven aan het noteren van de plaatsen die ze hebben bezocht.

kerst decoratie

Als de kransen niet jouw stijl zijn, plaats dan een dennentak op de muur boven je hoofdeinde. Versier hem met dennenappels voor een extra dosis vrolijkheid tijdens de feestdagen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *