Blog

De 4 grootste meubeltrends voor de herfst van 2021

Herfst 2021 staat in het teken van het creëren van comfortabele onderkomens met warme, vrolijke kleuren en textuurlagen. Hoe geweldig klinkt dat? De 5 populaire kleurtrends voor de herfst van 2021

Krat & Vat

Meubels met chenille en fluweel

Omdat thuis de afgelopen 18 maanden echt ons toevluchtsoord is geworden, moeten we meer aandacht besteden aan onze ruimtes dan ooit tevoren. Comfort is de sleutel, met name door meer comfortabele stoffen zoals chenille en fluweel toe te voegen. Waar we deze materialen vroeger in kussens en plaids zagen, vinden we ze nu terug in de bekleding van de meubels.

Urban Outfitters
Krat & Vat

Licht hout

Licht hout is over het algemeen enorm populair geworden. De zichtbaarheid van houtnerf is ook een belangrijk element, waardoor een natuurlijke uitstraling in elke omgeving ontstaat.

Etsy
Veerkracht

Zie ook Herfstdecoratie 2021 25 Badkamerideeën

Banken en stoelen in warme tinten

Kleur heeft het vermogen om de sfeer van een kamer en je stemming te transformeren. Met dat in gedachten zien we een overgang van monochrome, koelere grijstinten naar rijkere, warmere tinten. In plaats van alleen kleuraccenten toe te voegen aan accessoires, is de kleur doorgedrongen in meubels zoals banken en stoelen.

Interieur definiëren
Burke Decor

Herbruikbare meubels

Onze ruimtes hebben een breder scala aan toepassingen dan ooit tevoren. Van de kamers die functioneren als kantoor tot de thuiskantoren die fungeren als studieruimtes voor kinderen, er is een grotere behoefte om de ruimtes in onze huizen te scheiden. Omdat we de wanden niet helemaal willen sluiten, kan dit met scheidingswanden of boekenkasten. We zien ook de nadruk op meubelen met meer dan één doel, zoals kasten die dienst doen als verdelers voor of sofa’s die gemakkelijk omgevormd kunnen worden tot fauteuils.

West Elm
Urban Outfitters

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *