Blog

6 kamerplanten die volgens de wetenschap STRALING VERMINDEREN

6 kamerplanten die straling verminderen: Moderne gadgets zoals mobiele telefoons en wifi-routers zenden 24 uur per dag straling uit in huis, wat op de lange termijn potentieel gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid van uw gezin. Om het risico op mogelijke problemen te verkleinen, kunt u kamerplanten plaatsen die straling verminderen en blootstelling aan schadelijke elektromagnetische golven minimaliseren. 10 kamerplanten die ademhalingsproblemen verminderen

Aloë Vera

Aloë vera heeft eindeloze eigenschappen, variërend van het behandelen van huidproblemen tot haarproblemen en vele medicinale toepassingen. Volgens een onderzoek van de afdeling Radiation Oncology, Cancer Institute in Teheran, is de plant ook gespecialiseerd in stralingsabsorptie.

Chlorofyt

Onderzoekers van de afdeling Biochemie van het Graduate Institute of Basic Medical Sciences in Calcutta, India, ontdekten in een onderzoek dat chlorofyl elektromagnetische veldstraling (EMF) en verschillende schadelijke gassen zoals mierenzuur en aldehyden absorbeert.

Aspergevaren

Een onderzoek naar de geneeskrachtige eigenschappen van geselecteerde soorten aspergeveren stelt dat de plant de neiging kan hebben gammastraling te absorberen. Deze prachtige plant is ook uitstekend in het absorberen van niet-ioniserende straling en heeft een enorm potentieel om de menselijke gezondheid gedurende lange tijd te verbeteren.

Zie ook 7 planten met gezondheidsvoordelen voor binnen

Peper de betelion

Volgens een onderzoek van de afdeling Biochemie van Calcutta voorkomt de peperplant betelion op een concentratieafhankelijke manier straling. Van plantenextracten is aangetoond dat ze onder bepaalde omstandigheden DNA tegen straling beschermen.

Klimop

Volgens een studie uitgevoerd in het Department of Engineering, Aerospace and Biomedical Engineering, University of Tennessee, zijn klimop-nanodeeltjes effectief in het absorberen van ultraviolette straling die langdurige problemen kan veroorzaken, zoals huidkanker, melanoom en melanoom. onderdrukking van het immuunsysteem.

Sansevieria

Dit is niet alleen een uitstekende plant voor luchtzuivering, maar het is ook behoorlijk effectief in het absorberen van straling van wifi-routers en andere elektronische apparatuur. Het is ook heel gemakkelijk te kweken en te onderhouden, wat een bijkomend voordeel is!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *