Blog

Haal de kinderkamer eraf met Stickers! De eenvoudigste en snelste verandering die je vandaag kunt maken om een ​​magische ruimte te creëren!

Muurstickers zijn een van de mooiste en snelste manieren om het uiterlijk van elke kamer in huis volledig te veranderen. Als het de kinderkamer is, kan het resultaat zelfs magisch worden voor zowel de ouder als de kinderen!

De herfst is de beste tijd om de kinderkamer te vernieuwen. Het is de plek waar uw kleintjes het grootste deel van hun tijd zullen doorbrengen met lezen, spelen of educatieve activiteiten doen. Daarom is het noodzakelijk om in een omgeving te zijn die mooi zal aanvoelen en zich er niet van losmaakt.

Dus nu het weer begint af te koelen is het een goede gelegenheid voor een snelle verfrissing.
De makkelijkste, snelste en voordeligste oplossing zijn de kindermuurstickers. Ze zijn zeer snel geïnstalleerd en laten geen residu achter wanneer ze worden verwijderd.

Er is een enorme verscheidenheid aan ontwerpen die aan alle smaken kunnen voldoen. We geven je hieronder enkele ideeën om te profiteren van de lege muren van kinderkamers en om de omgeving van je kind nieuw leven in te blazen.

Bloemen voor alle kleine romantische zielen…

Bloemen verfraaien altijd een ruimte. Ze geven een lichte en romantische uitstraling aan de decoratie en passen bij bijna alle kleuren omdat ze gradaties in hun tinten hebben of uitkomen in kleurrijke sets. Op een simpele witte muur kun je een kindersticker met een bloemmotief plakken en je kunt de kamer eenvoudig opwaarderen. Een ander voordeel van bloemenstickers is dat ze zowel in baby- als kinderkamers passen. Daarom kunnen bloemen, met de juiste ontwerpkeuze, het kind lang vergezellen.

Nodig een paar vrienden uit om rond te hangen…

Kinderen houden van dieren en zijn vaak de beste metgezel voor hen. Dus een kamer die is ingericht met enkele “vrienden” is de beste keuze voor elke kleintje. De verscheidenheid aan dieren is eindeloos. Van eekhoorns, olifanten, konijntjes tot uilen en bos- of boerderijdieren. Muurstickers voor de kinderkamer met dieren hebben nog een positief punt. Ze kunnen comfortabel worden geplaatst in een kamer die plaats biedt aan een jongen en een meisje zonder dat een van hen ongeduldig wordt.

Waarom reizen magisch moet zijn…

Als kleine mensen uitblinken in iets groots, dan is het hun grenzeloze fantasie. Ze reizen met hun gedachten naar fantastische plekken waar niemand anders is geweest. Waarom zou u ze niet het voertuig geven om nog verder te reizen?

Vliegtuigen, helikopters, ballonnen, treinen… Alles is ideaal om een ​​kamer vol prachtige afbeeldingen te decoreren die de perfecte prikkels zullen geven om hun eigen fantastische avonturen te creëren.

De natuur is de beste decorateur…

De natuur is het meest waarneembare element bij kinderen. Ze herkennen de bomen, ze verdwijnen door de bladeren en de takken te observeren. Ze houden van speelgoed in de kleuren van landschappen. Daarom zal een decoratiethema met een natuurthema een nieuw perspectief geven aan de kinderkamer die niet alleen de muur zal versieren, maar ook een didactisch karakter zal hebben, aangezien u nieuwe woorden met uw kind kunt leren van de foto’s die u zult hebben in overvloed. .

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *