Blog

5 doe-het-zelf eenvoudige herfstdecoraties

 

De herfst is een van de mooiste seizoenen van het jaar. De bladeren krijgen prachtige kleuren en een warme sfeer begint het dagelijks leven te vullen. Naarmate je meer tijd binnen doorbrengt, is de natuurlijke schoonheid van dit seizoen thuis een geweldige manier om gemakkelijk de overgang van de zomer te maken. Deze 5 doe-het-zelf-constructies laten je zien hoe je zelfgemaakte decoraties maakt met alle natuurlijke schoonheid die het herfstseizoen met zich meebrengt. 25 DIY herfstdecoraties met pompoenen

Boomstam bijzettafeltje

Je zal nodig hebben:
1 stuk kofferbak
hout olie
metalen basis
Schroeven
oefening

Om van de stam van een boom een ​​mooie decoratieve tafel te maken, knip je een dik, rond stuk uit een stam. Het moet aan beide zijden vlak en uniform zijn. Wrijf over de boomstam om deze glad te maken, passeer de houtolie en laat drogen. Bevestig het tafelonderstel met schroeven aan de onderkant van het hout en klaar is uw bijzettafel!

5 doe-het-zelf eenvoudige herfstdecoraties

Heerlijke paddenstoelen

Je zal nodig hebben:
eierschalen, gehalveerd
tabblad lege eieren
cement
takken
kleur

Om de champignonhoed te maken, maak je de lege halve eierschalen grondig schoon. Borstel een dun laagje olie op hun binnenoppervlak, plaats ze op een lege eiertray en vul ze met cement. Snijd voor de paddenstoelenstengels een paar stokjes of kleine takjes en leg 1 ei in het midden van elke met cement gevulde schaal. Laat het cement drogen en verwijder de schelpen en laat alleen het cement en het hout achter. Verf de paddenstoelen met stippen, felle kleuren of leuke herfstdessins en versier je huis en tuin. Ze zullen zeker elke kamer in uw huis verlevendigen!

Zie ook Herfstdecoratieve kaarsen en composities

Herfst kandelaar

Je zal nodig hebben:
dikke tak
oefening
boor voor het snijden van gaten
zaag
ρεσώ

Het was nog nooit zo eenvoudig om een ​​prachtige nieuwe kandelaar te maken voor je woon- of slaapkamer! Met de zaag een grote boomtak op de gewenste maat zagen. Boor met de boor even grote gaatjes in de tak en steek de theelichtjes erin. Voeg wat schattige accenten toe rond de kandelaar, zoals guirlandes of kleurrijke bladeren om elke kamer een herfstachtig gevoel te geven.

Herfst kleine man

Je zal nodig hebben:
1 bestelling nagel
bladeren
1 appel
1 eikel
2 knutselogen

Leg de blaadjes op elkaar op de bestelnagel en lijm de appel en eikel erop. Plak 2 ogen op de appel en je schattige nieuwe herfstvriend is klaar om je plank of bureau te markeren! Echte bladeren en appels zien er geweldig uit, maar hebben ook de neiging om vrij snel te bederven. Als je wilt dat je vriend langer blijft, gebruik dan nepbladeren en appel.

Lantaarns met boomschors

Je zal nodig hebben:
berkenschors
hamer
nagel
glazen vazen
touw
ρεσώ

Om zelfgemaakte herfstlantaarns te maken, knip je een paar stukjes berkenbast zodat ze in lege glazen potten passen. Leg de stukken boomschors op een stevig werkvlak, zoals een stuk hout, en maak met hamer en spijker kleine decoratieve gaatjes in de bast. Maak 2 gaten aan beide uiteinden van elk stuk schors en bind stukjes touw aan de gaten. Wikkel de schorsstroken om de lege glazen potten en zet ze vast met touw. Plaats de theelichtjes in de potjes, steek ze aan en de gloed van je nieuwe lantaarns brengt je zeker in een warme herfststemming!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *