Blog

13 slimme ideeën voor wanddecoratie voor de badkamer

Er zijn veel manieren om een ​​lege muur in de badkamer te decoreren, hoe groot of klein deze ook is. Laat je inspireren door deze 13 slimme ideeën en geef de muren van je badkamer de nodige kleur. 60 geometrische ideeën voor badkamerdecoratie

Gebruik behang.

Behangen in een hele badkamer kan best lastig zijn. Maar behang kiezen om een ​​accentmuur te maken is makkelijker in gebruik en budgetvriendelijk, zeker als het zelfklevend is.

ouderwets

Imitatie van “behang”.

Als u een zeer betaalbaar budget wilt, overweeg dan een accentmuur met imitatie “behang”. Met een sjabloon, een beetje kleur en een beetje geduld kun je één muur of alle vier bedekken. Het belangrijkste voordeel van deze optie is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen van behang als u een verandering wilt – met slechts een paar lagen primer verandert uw muur weer in een leeg canvas.

Een prachtige rommel

Kies een strandthema.

Strandpatronen zijn een klassieke keuze als het gaat om badkamerinrichting. Als je de stemming wilt kanaliseren zonder je badkamer er te kitscherig uit te laten zien, overweeg dan om je te concentreren op een nautisch kunstwerk of fotografie met hoge resolutie.

Saatchi Kunst

Maak een wandgalerij met kunstwerken.

Als je de wereld van kunstafdrukken verkent, kan het moeilijk zijn om er slechts een of twee te kiezen, dus bouw een fotowand. Gebruik een kleur voor een moderne look of een verscheidenheid aan kleuren en frames voor een meer bohemien gevoel.

Betere huizen en tuinen

Kies badkamervriendelijke kunstwerken.

Als je bang bent dat water of vocht een muurkunstwerk aantast, kies dan voor vochtbestendige materialen. Probeer metalen kunstafdrukken met foliecanvas.

Puur natuurfoto’s

Kies een kleur die indruk maakt.

We hebben de neiging om een ​​bepaalde kleur voor de badkamer te kiezen, maar het kiezen van een onverwachte kleur is een slimme en eenvoudige manier om de ruimte in te richten. Een geweldige manier is om slechts de helft van de muur te schilderen.

ouderwets

Versier met spiegels.

Decoratieve spiegels werken ook op de muren van de badkamer. Kies verschillende vormen en maten en probeer een wandgalerij te maken. Als je een kleine of donkere badkamer hebt, kan dit de truc zijn om deze te verlichten.

Benjamin Media / Bolig

Zie ook 60 ideeën voor badkamerdecoratie met planten, groen en bloemen

Breng het in kaart.

Dit kaartbehang doet denken aan onze jeugd, maar slaagt erin om het patroon er volledig volwassen uit te laten zien. Als je nostalgisch bent, maar geen grote veranderingen wilt, overweeg dan om een ​​fotolijst van je omgeving op te hangen.

ouderwets

Zet wat planten.

De badkamer lijkt misschien een onconventionele plek om een ​​minituin te hebben, maar als je erover nadenkt, welke kamer heeft meer luchtzuivering nodig?

ouderwets

Voeg een vleugje humor toe.

Badkamers hoeven niet zo serieus te zijn. Hang wat humoristische prints op om je gasten aan het lachen te maken. Het kan zeker een impact hebben op een kleine wc-ruimte.

Nathan Moore Designs / Maatschappij6

Gebruik een muursticker verstandig.

Soms heb je alleen een eenvoudig ontwerp op een muur nodig om een ​​blijvende indruk te maken. En er is niets dat het werk gemakkelijker maakt dan een simpele muursticker.

ouderwets

Versier met plakband.

Waarom probeer je geen decoratief plakband in je badkamer? Het werkt in andere kamers, dus het is niet verwonderlijk dat dezelfde optie een moderne uitstraling kan bieden.

TreToEn

Voeg kleur toe door het plafond te schilderen.

Als je badkamer klein is – of, beter nog, betegeld – houd er dan rekening mee: het plafond schilderen is een onverwachte manier om kleur en stijl aan deze kamer toe te voegen.

Mark Tuckey via Katrina Chambers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *