Blog

Hoe maak je makkelijke en goedkope doe-het-zelf herfstkandelaars

Herfst en kaarslicht gaan samen en deze DIY herfstkandelaars zullen ervoor zorgen dat je je wilt opkrullen en van de gloed wilt genieten. Hier drijven kaarsen in cilindervormige vazen ​​vol herfstbladeren, bloemen, maïs en fruit om ons te herinneren aan de overvloed van het seizoen. Nep zonnebloemen voor herfstdecoratie

DIY herfstkandelaars

Je zal nodig hebben:
Cilindrische potten van helder glas in drie verschillende hoogtes
Nep herfstbladeren en bloemen
Tang
Druiven
Maïs
Drijvende kaarsen

Je hebt drie cilindrische glazen potten van verschillende hoogtes nodig. Getrapte hoogtes zijn een lust voor het oog dan potten die allemaal even groot zijn. Kies potten die smal zijn, met openingen die net groter zijn dan de drijvende kaarsen.

Knip een klein bosje herfstbladeren af ​​met een tang. Zorg ervoor dat u 15 cm steel meeneemt, anders drijven de bladeren niet in het water.

Plaats de bladeren in een van de potten en buig de stengel zodat deze aan de zijkanten van de pot vastzit. Draai de pot ondersteboven om ervoor te zorgen dat de bladeren niet bewegen.

Knip met de tang een nep-herfstbloem uit het boeket, laat ongeveer 25 cm steel over. Buig het aan de onderkant om een ​​haak te maken.

Bevestig de gebogen bloemstengels aan de bladsteel. Dit zorgt ervoor dat de bloem niet bovenop gaat drijven.

Zie ook DIY Decoratieve Pompoenen van Cement

Blaas de bladeren en bloemen in de vaas op. Zorg dat er onder de rand van de pot ongeveer 7 tot 10 cm ruimte is voor het water en de kaars.

Voor de tweede vaas, begin met het plaatsen van een nep herfstblad op de bodem van de pot om de druiven te ondersteunen.

Spoel een tros druiven af ​​en plaats deze in de pot op het blad. Zorg dat er boven de druiven ruimte is voor water en was.

Een ander niet-drijvend materiaal is maïs, dat in de derde pot werd gebruikt. Plaats een nep herfstblad op de zijkant van de pot en gooi de maïs.

Ga door totdat de maïs het blad bedekt. Zorg ook hier weer voor ruimte aan de bovenkant voor water en wax.

Voeg water toe aan de potten en giet het langzaam om te voorkomen dat de inhoud van elke pot wordt verstoord. Vul tot minimaal 2,5 cm onder de rand van elke pot om ruimte te maken voor de kaarsen.

Plaats een kaars in het water in elke pot. Als de was te veel water verplaatst en gevaarlijk dicht bij de rand komt, verwijder dan een deel van het water om overlopen te voorkomen.

De kaars moet waterpas staan. Als het hellend is, verhinderen bladeren of andere elementen dit. Verwijder of snijd elk materiaal dat voorkomt dat de was in het water drijft.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *