Blog

15 DIY-ideeën voor wanddecoratie die u moet proberen

 

Bent u op zoek naar iets fantastisch en voordeligs om een ​​muur minder saai te maken? Probeer dan deze 15 inspirerende DIY-decoratie-ideeën. Ze vergen niet veel tijd en moeite, dus je kunt ze zeker aan de lijst toevoegen voor het weekend of tijdens de vakantie. Het enige wat je nodig hebt is geduld. Deze decoratie zal een vleugje kleur aan je muur geven, waardoor hij nog meer opvalt. Het belangrijkste is dat het een handwerkproduct is. 20 doe-het-zelf doeken voor wanddecoratie

Mini fotogalerij

15 DIY-ideeën voor wanddecoratie die u moet proberen

Deze prachtige fotogalerij van geverfde kunststof planken voor fotolijsten zal onmiddellijk de aandacht trekken van uw bezoekers. Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs om je muur te versieren, probeer het dan eens!

Sterrenspiegel met touw

Wat een indrukwekkende wanddecoratie! Het enige wat je hoeft te doen is een jute touw in een ingewikkeld sterpatroon te breien om een ​​eenvoudige ronde spiegel een andere look te geven.

Kleurrijke kartonnen opslag

Deze DIY wanddecoratie kun je samen met je kinderen maken. Verf papieren kokers (van verschillende formaten) met je favoriete kleuren of kleuren die passen bij de stijl van je huis. Vul ze met duurzame planten, ornamenten of iets anders dat in het oog springt.

Notitiebord

Het is interessant om een ​​oude, ongebruikte wieg op een prikbord te recyclen. Verf de basis, hang hem aan een muur en vul hem met notities, prints en andere items

Geruite wandbekleding

Bedek een hele muur met geruite stof. Lijm dunne vierkanten kurk achter kleine stippen om foto’s, afdrukken en notities direct aan de muur te pinnen. Als je de voorkeur geeft aan iets nostalgisch, probeer het dan eens.

Hangende tuin met oude meubels

Waarom maak je geen hangende binnentuin met kruiden aan je muur? Het geeft je muur meer charme als je oude meubels als basis kiest.

Rieten gerechten

Deze rieten schalen laten je muur opvallen. Het enige dat u hoeft te doen, is geometrische vormen op elke vorm schilderen, ze laten drogen en ophangen.

Ingelijste plantenbladeren

Deze ingelijste plantenbladeren geven een groene kleur aan je muur. Ze schijnen zelfs op de koudste, donkerste dagen. Druk groene bladeren aan, plaats ze in een houten raamkozijn en hang ze op.

Macramé-frames

Het is zo makkelijk. Voeg gewoon macramé en kwastjes toe aan eenvoudige lijsten voor een boho-chique look.

Prikbord muur

Deze wanddecoratie is ideaal voor kantoren en speelkamers. Verandert elke lege muur in een kans voor creativiteit en inspiratie. Het kan zowel voor functionele (kalender- en weekplanning) als decoratieve doeleinden worden gebruikt.

Verkeerslichten

Wat dacht je ervan om rijen lantaarns direct aan de muur te spijkeren? Plaats kaarsen met batterijen of zwaailichten in elk en je huis zal ‘s nachts geweldig zijn.

Trap met spiegels

Hang spiegels van elke vorm en grootte langs een binnentrap om de illusie te wekken dat de kamer groter is.

Half geschilderde kunst

Deze kunstwerken zijn uniek. De helften zijn beschilderd met verf.

Muur met sint-jakobsschelpen

Deze muur zal zeker een nieuwe adem in je slaapkamer brengen door stukken multiplex in een kamdesign te plaatsen.

Geschilderde staldeur

Het is fantastisch om elke deur in uw huis te vervangen door een schuifdeur. Dankzij de kleurrijke beschildering zal de deur in gesloten toestand als een kunstwerk fungeren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *